Hainele Vintage din nou la moda?

Se intampla destul de des sa auzi de pe te miri unde vorbindu-se despre hainele vintage. Problema intervine in momentul in care in aceasta categorie intra si hainele purtate in urma cu 5-10 ani. Ceea ce este foarte gresit, avand in vedere ca, pe o scara ierarhica, hainele vintage ar trebui sa stea pe cea mai inalta treapta multumita calitatii materialelor folosite si a cusaturilor. Raritatea este un alt aspect ce le confera acest statut.

Adevarul este ca, la o prima vedere, este foarte greu sa pui mana pe o rochie cocktail din anii ’50 si, mai important decat atat, aceasta sa fi fost mentinuta in conditii optime.

Cu alte cuvinte, indicat ar fi sa exista o delimitare clara intre retro si vintage in mintea oricarei persoane dispuse sa cheltuie sume consistente la achizitionarea unui produs de calitate. Si unic, pe deasupra. Acestea din urma nu pot fi cumparate la kilogram de pe orice taraba, ci se regasesc mai cu seama in colectiile persoanelor pasionate de haine, accesorii si tot ceea ce presupune industria de beauty.

Atentie mare, deci, atunci cand va aflati in situatia de a cumpara un palton sau niste sacouri etichetate drept vintage de catre comercianti.

Mai multe informatii in acest sens primiti accesand acest link.