Padina Fest

Cu toate că s-a cam lăsat aşteptată, a venit şi vara cu zilele ei lungi, însorite şi călduroase. Ca să se revanşeze parcă pentru mica întârziere, ne-a adus un mic dar, unul mai special. Un dar în care găsim cam toate ingredimentele pentru o escapadă perfectă: soarele arzător al verii, falnicii Munţi ai Bucegilor cu aerul lor curat, muzică bună.

Cu siguranţă v-aţi dat seama pănă acum că este vorba despre Padina Fest,  care anul acesta va avea loc între 23 şi 27 iulie, bineînţeles, pe Platoul Padina din Munţii Bucegi. featured2-672x270 Aflat deja la a cincea ediţie, festivalul nu se rezumă doar la muzică de calitate şi peisaje pitoreşti, ci vine la pachet cu o serie de activităţi pentru toate gusturile: căţărare pe stancă, tiroliene şi megatiroliene pentru cei mai curajoşi, workshopuri de istorie a armelor, seri de teatru şi terase cu hamace confortabile unde numai bine te poţi relaxa dupa Maratonul Bucegilor.

Padina Fest susţine responsabilitatea ecologică, prin ridicarea gradului de educare montană si ecologizare a zonei cu scopul de a promova patrimoniul natural, după cum afirmă organizatorii pe site-ul oficial al evenimentului.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.padinafest.ro

Ioana BUCUR