Săptămâna Restaurantelor în Bucureşti 16-23 mai

Urmând tradiţia unor alte capitale europene, dar şi a unor mari oraşe americane, anul acesta, Bucureştiul a ales să organizeze în 2014, pentru prima oară, Săptămâna Restaurantelor. De fapt, este vorba despre o experienţă-pilot, în care publicul este testat, analizându-se succesul înregistrat de restaurantele participante. Se pare că dacă la finalul proiectului se vor constata rezultate mulțumitoare, capitala ne pregăteşte un nou eveniment de acest gen, ediţia toamnă-iarnă.

saptamana restaurantelor 2014

Săptămâna Restaurantelor are loc între 16 şi 23 mai, aducând în faţa clienţilor localuri cu diferite promoţii: meniuri fixe cu preţuri reduse sau discounturi de până la 50% aplicate notei de plată.

Printre restaurantele participante se numără:

Osho Primaverii,
* Retsina Primaverii
AGO (Herastrau)
Mesogios Seafood
Restaurant Britannia
YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca
* Restaurant Teatro by Novotel Bucharest City Centre
* Restaurant Madame Pogany (Floreasca)
Restaurant Biofresh București
* Silk Panoramic – Silk sky bar (Universitate)
* Restaurant Marshal (Hotel Marshal)

Lista tuturor restaurantelor o puteţi regăsi AICI. Pe pagina oficială de Facebook a evenimentului vă puteţi rezerva o masă cu ajutorul aplicaţiei integrate.

Proiectul este organizat de Asociaţia România Culinară, în parteneriat cu Top Hospitality şi Star Chefs.

Sursa foto.

Claudia MIHĂLCESCU