Tabăra Coolturală BookLand

Tabăra Coolturală este un proiect cultural dedicat copiilor, organizat de Asociaţia BookLand, un proiect care îşi doreşte să îmbine cu succes conceptul clasic al taberei de odinioară cu activităţile inovatoare, ce îi atrag pe cei mici în zilele noastre. Astfel, tabăra presupune o serie de activităţi – literatură, teatru, workshop-uri, muzică, sport – menite să dezvolte personalitatea copiilor în funcţie de potenţialul propriu.

Scopul direct şi vizibil al taberei Coolturale este să vă readucă acasă copii mai siguri pe ei, mai independenţi, mai responsabili, dar şi mai sociabili. Ideea este la a doua ediţie, tabăra din 2013 având un succes răsunător printre cei mici, dar şi printre părinţi. Anul acesta BookLand a pregătit 10 module a câte 7 zile, module ce vor avea loc în 3 locaţii din ţară: Valea Lotrului – Vâlcea, Bran – Moeciu şi Munţii Apuseni.

Targetul taberei este compus din copii şi adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 11 şi 18 ani, aceştia fiind grupaţi în funcţie de acest criteriu, pentru a putea socializa mult mai uşor şi pentru a se simţi în largul lor. Activităţile în care vor fi implicaţi cei mici sunt extrem de diverse, pornind de la echitaţie, tehnici de supravieţuire şi pescuit, până la discuţii pe teme de cultură generală şi teste de inteligenţă.

Taxa de înscriere porneşte de la 1.000 lei, copiilor fiindu-le asigurate cele mai bune condiţii pentru a avea parte de un răsfăţ…în mod disciplinat, aşa cum susţin reprezentanţii BookLand.

Pentru mai multe detalii intraţi AICI.

Claudia MIHĂLCESCU