The Color Run – Mamaia

Vă aduceţi aminte de evenimentul din Parcul Tineretului, de la sfârşitul lunii aprilie, când peste 3000 de persoane şi-au transformat hainele albe într-un curcubeu plin de bucurie? The Color Run revine de data aceasta în staţiunea Mamaia cu la fel de mult entuziasm şi – speră organizatorii – cu şi mai mulţi participanţi.

Pe data de 26 iulie, Mamaia se va transforma într-un curcubeu viu, cursa începând în faţa Hotelului Rex şi continuând pe faleza staţiunii. The Color Run nu este o competiţie cronometrată, ci  mai mult o joacă plină de veselie şi de pudră colorată, al cărei scop este promovarea unui stil de viaţă sănătos.

Cursa se întinde pe 5 kilometri, iar la parcurgerea fiecărui kilometru participanţii sunt întâmpinaţi cu un val de culoare. Cu cât mai mulţi kilometri, cu atât mai multe culori pe hainele voastre! Regulile sunt simple: trebuie să începeţi cursa într-o ţinută albă şi să treci linia de sosire…cât mai colorat!

Participanţii se vor bucura nu doar de ploaia de culoare, ci şi de petrecerile Color Run. Kiss FM însoţeşte alergătorii pe parcursul traseului, iar cei care se înscriu în cursă au acces gratuit la After Party-urile organizate de Color Run în staţiunea Mamaia.

Pentru mai multe detalii, intraţi aici.

Claudia MIHĂLCESCU